Havaalanı Servis İletişim 📞 0532 712 12 84
Tarih: 1 Temmuz - 20 Temmuz
Bölge-Tür: Günübirlik
Fiyat: 1.400 TL
Rezervasyon Yap

HAREKET

Değerli misafirlerimiz, 02:30 Adıyaman Üniversitesi – Park Hospital Hastanesi ,  02:35 Ünal Petrol Önü – 02:45 Adıyaman Merkez Ofis Önü ( VEKA TUR ofis önü ) – Dursun Çavuş Camii , 02:50 YSE Kavşağı , 03:00 Adıyaman Otogar kalkış noktalarımızdan katılacak misafirlerimizin alınmasının ardından yolculuğumuza başlıyoruz.

GEZİLECEK YERLER

  • Tunceli Şehir Turu
  • Pir Sultan Abdal
  • Cem Evi
  • Seyit Rıza Heykeli ve Meydanı
  • Asma Köprü
  • Ovacık
  • Munzur Vadisi
  • Munzur Gözeleri
  • Munzur Çayında Rafting ve Zipline Keyfi
  • Adıyaman ‘a Dönüş için Hareket

 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Veka Tur Güvencesi
  • Lüks Otobüs ve Minibüsler ile Ulaşım
  • Profesyonel Rehber İle Çevre Gezileri
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemeği
  • Yemeklerde Alınan İçecekler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücreti
  • Zipline ve Rafting

TUR TARİHLERİ

  • 1 Temmuz
  • 20 Temmuz
YAŞ GRUBU TUR ÜCRET
0-2 Yaş Arası Tunceli Turu Ücretsiz
3-9 Yaş Arası Tunceli Turu 1.200 TL
10 Yaş Üzeri Tunceli Turu 1.400 TL

NOT : ÖN ÖDEME ALMADAN REZERVASYON YAPILMAZ , YER GARANTİSİ VERİLMEZ.

ÖNEMLİ

* Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Turlarımızda kullanılan araç tipleri, kişi sayılarına göre araç tayin edilmektedir. * Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilmez. * Turumuz; rehberlik, ulaşım ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

Günübirlik turlarda tura kayıt yapıldıktan sonra; * Tura çıkış gününden; 72 Saat (3 Gün) öncesine kadar rezervasyon iptal talebinde bulunulması veya değişiklik halinde %100 kesintisiz ücret iadesi olur. * Tura çıkış gününden; 72 Saat (3 Gün) Kalasıya rezervasyon iptal talebinde bulunulması veya değişiklik halinde %100 ücret kesintisi olup , herhangi bir ücret iadesi yapılmamaktadır.Turun devredilmesi durumunda devir sebebiyle eğer bir ek masraf doğarsa, bu giderin karşılanmasından devralan ile beraber devreden kişi de ortak sorumludur.

DİKKAT : Tur sirküsü yayımlandığı 16.06.2025 tarihinde geçerlidir.Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar.

Yukarıda yazılı olan tur programı, VEKA TOUR tarafından özgün olarak yazılıp, hazırlanmıştır. Herhangi bir şekilde programın kopyalanması, yayınlanması yasaktır. Tüm hakları VEKA TOUR’a aittir. Programın turizm sektöründe oluşturulan kopyalarından VEKA TOUR sorumlu tutulamaz.Tur programımız, 6502 No’lu tüketici kanununa uygun olarak hazırlanmıştır. Toplam 2 sayfadan oluşup ayrı düşünülemez.

Her türlü görüş ve önerileriniz için 0545 216 28 01 Numaralı telefonları arayabilirsiniz.
Değerli misafirlerimiz, hayatınıza mola verip bizlerle bu anları paylaştığınız ve VEKA TUR AİLESİ’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.